Schilderwerkzaamheden

Traditioneel schilderwerk is voor ons het juiste woord. Wij draaien onze hand niet om voor een knap stukje schilderwerk zoals besnijden op het glas of twee kleuren tegen elkaar. Wij werken het schilderwerken strak voor u af.

Wanden en plafonds sauzen

Bent u uw kleuren op de wanden en plafonds zat of wilt u gewoon een frisse wind door het huis. Wij van W. Dekker schilderwerken verzorgen dit ook voor u tot in de puntjes.

Kleuradvies

Bij W. Dekker schilderwerken denken wij graag met de klant mee, zowel voor tips of onze kijk op kleuren combinaties. Wij geven graag onze mening en zouden voor u net die puntjes op de i kunnen zetten.

Schoonmaakwerkzaamheden

Als u uw schilderwerk goed wilt blijven onderhouden is het schoonmaken van uw schilderwerk noodzakelijk. Zo hoeft u de woning minder vaak te schilderen en blijft uw woning er stralend uitzien. Heeft u er zelf geen tijd voor of is het voor u te hoog? Neem dan contact met ons op.

Houtrotreparaties

Hierbij maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen om het ontstane houtrot te herstellen. Hierdoor voorkomt u overbodige kosten voor het vervangen van o.a. kozijnen en deuren.

Glasvervanging

Bijvoorbeeld bij lekkage of enkelglas is het mogelijk om W. Dekker Schilderwerken uw glas te laten vervangen.

Glaslatten vervangen voor neuslatten

Voor een betere afwatering en goede ventilatie, maar tevens ook een verfraaiing voor uw kozijnen is het mogelijk om bij W dekker schilderwerken uw kozijnen te laten vervangen voor neuslatten.

Uitstekende service

Wij proberen dicht bij de klant te blijven en altijd mee te denken. Bij ons is ‘Klant koning’ en willen wij alles tot in de puntjes verzorgen om zo samen met u tot een mooi resultaat te komen. Zo kunnen wij u adviseren in de te gebruiken kleuren en welke onderhoudswerkzaamheden u het best uit kunt voeren. Ook is mogelijk om in samenspraak een meerjarig onderhoudsplan op te stellen.

Bent u niet tevreden met het resultaat? Dan zorgen wij dat wij op korte termijn deze ontevredenheid wegnemen. Want een ontevreden klant bestaat bij ons niet. Bekijk hieronder een greep uit onze projecten welke wij voor naar alle tevredenheid van onze klanten hebben afgerond. Heeft interesse in onze dienstverlening neem dan contact met ons op.

Recente projecten

Bekijk alle projecten

Bekijk hieronder een selectie van recente projecten waaraan wij met veel plezier aan gewerkt hebben. Ook onder de indruk? Neem dan contact met ons op.

Stel een vraag

Dekker Schilderwerken
Waterscheerling 7
1724 XC Oudkarspel

T: 0226 755691
M: 06 83 658611
E: info@wdekkerschilderwerken.nl