Wij staan voor kwaliteit voor een betaalbare prijs.

In 2014 zijn wij de uitdaging aangegaan om een eigen onderneming te starten. Na 11 jaar ervaring opgedaan te hebben, voornamelijk in de particuliere sector en onderhoud herstelwerkzaamheden aan monumenten, was het tijd om de stap naar zelfstandigheid te maken. Met passie voor het vak zorgen wij al jaren voor tevreden klanten in de regio van Alkmaar en omstreken.

De kracht van ons bedrijf is kleinschaligheid en jarenlange ervaring op het hoogste niveau. Dit betekent: directe communicatie en meedenken met de klant. De persoonlijke betrokkenheid bij elke opdracht, ons vakmanschap en jarenlange ervaring zorgen ervoor dat de afwerking zowel duurzaam als representatief is.

Wij staan slechts voor kwaliteit en niets anders dan kwaliteit. Wij vertellen u graag meer in een persoonlijk gesprek over onze dienstverlening en mogelijkheden.

Neem contact op

Uitstekende service

Wij proberen dicht bij de klant te blijven en altijd mee te denken. Bij ons is ‘Klant koning’ en willen wij alles tot in de puntjes verzorgen om zo samen met u tot een mooi resultaat te komen. Zo kunnen wij u adviseren in de te gebruiken kleuren en welke onderhoudswerkzaamheden u het best uit kunt voeren. Ook is mogelijk om in samenspraak een meerjarig onderhoudsplan op te stellen.

Bent u niet tevreden met het resultaat? Dan zorgen wij dat wij op korte termijn deze ontevredenheid wegnemen. Want een ontevreden klant bestaat bij ons niet. Bekijk hieronder een greep uit onze projecten welke wij voor naar alle tevredenheid van onze klanten hebben afgerond. Heeft interesse in onze dienstverlening neem dan contact met ons op.

Recente projecten

Bekijk alle projecten

Bekijk hieronder een selectie van recente projecten waaraan wij met veel plezier aan gewerkt hebben. Ook onder de indruk? Neem dan contact met ons op.

Stel een vraag

Dekker Schilderwerken
Waterscheerling 7
1724 XC Oudkarspel

T: 0226 755691
M: 06 83 658611
E: info@wdekkerschilderwerken.nl